Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου συνεχίζουν να επιθεωρούν χώρους ψυχαγωγίας στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου συνέχισαν την επιθεώρησή τους σε χώρους διασκέδασης στην Πατόνγκ μετά από καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες για άνοιγμα μετά τις νόμιμες ώρες κλεισίματος.

Μια ομάδα αξιωματικών με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής Kathu κ. Thitiwat Boonkit και την αστυνομία της Patong χθες το βράδυ (21 Φεβρουαρίου) από τις 11:30 έως τη 1:00 π.μ. επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla.

Ο κ. Thitiwat είπε στην Phuket Express ότι η επιθεώρηση ακολούθησε μετά από πολλές καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από ενδιαφερόμενους πολίτες για χώρους διασκέδασης που ανοίγουν μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος.

Ωστόσο, χθες το βράδυ δεν βρέθηκαν χώροι διασκέδασης ανοιχτοί μετά τον νόμιμο χρόνο. Το Phuket Express σημειώνει ότι οι ώρες κλεισίματος μπορεί να διαφέρουν από τα μεσάνυχτα έως τις 2 π.μ. ανάλογα με τη ζώνη διασκέδασης.

*******************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.