Περισσότεροι από 50,000 τουρίστες συμμετέχουν στο Full Moon Party στο νησί Phangan

Νησί Phangan, Surat Thani -

Περισσότεροι από 50,000 τουρίστες συμμετείχαν στο Full Moon Party στο νησί Phangan.

Το πάρτι της Πανσέληνου διεξήχθη κυρίως μετά τα μεσάνυχτα (6 Φεβρουαρίουth) και ήταν στην παραλία Rin στο Baan Tai. Τα δωμάτια ήταν πλήρως κρατημένα και τα εστιατόρια ήταν γεμάτα πελάτες. Τα ταχύπλοα έριχναν επιβάτες στην προβλήτα Samui και Phangan Pier από το βράδυ μέχρι το πρωί.

Ο κ. Wijarn Junthawijit, ο Αρχηγός της Περιφέρειας Koh Phangan είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης: «Αυτό το πάρτι της Πανσέληνου ήταν πιο απασχολημένο από τον περασμένο μήνα. Εν τω μεταξύ, το Ναυτικό Γραφείο Samui και Koh Phangan μεριμνούν για την ασφάλεια για να διασφαλίσουν ότι όλοι οι επιβάτες φορούν σωσίβια και οι βάρκες δεν είναι υπερφορτωμένες. Η αστυνομία του Koh Phangan περιπολούσε επίσης στην παραλία για να αποτρέψει εγκλήματα».

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Το πρώτο Full Moon Party του 2023 πραγματοποιήθηκε στην παραλία Rin στην υποπεριφέρεια Baan Tai, στην περιοχή Koh Phangan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.