Το πρώτο πάρτι με πανσέληνο φέτος στο νησί Phangan παράγει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια μπατ

ΦΩΤΟ: MGR Online

Νησί Phangan -

Το πρώτο Full Moon Party του 2023 πραγματοποιήθηκε στην παραλία Rin στην υποπεριφέρεια Baan Tai, στην περιοχή Koh Phangan.

Περισσότεροι από 20,000 τουρίστες επισκέφτηκαν το πρώτο πάρτι της Πανσελήνου φέτος το βράδυ (6 Ιανουαρίουth) περίπου στις 9:00 μ.μ. Η βροχή έπεσε για λίγο, αλλά στη συνέχεια οι τουρίστες μπόρεσαν να απολαύσουν τον χορό στην παραλία.

Ο Αντικυβερνήτης του Surat Thani κ. Choosak Rooying είπε στο Phuket Express «Πολλοί τουρίστες επισκέπτονται το νησί Phangan και τα κοντινά νησιά όπως το νησί Samui, το νησί Tao και το νησί Ang Thong. Δεν υπάρχουν καν αρκετές πτήσεις για να επισκεφθούν οι τουρίστες αυτές τις περιοχές. Οι τοπικοί και οι επιχειρηματίες έχουν κερδίσει περισσότερα έσοδα σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19».

«Αυτό το πρώτο Φεστιβάλ Πανσελήνου για φέτος καλωσόρισε περισσότερους από 20,000 τουρίστες που έχει δημιουργήσει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια μπατ», πρόσθεσε ο κ. Choosak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.