Πρόστιμο σε 90 παράνομους οδηγούς ταξί στο Πουκέτ σε τέσσερις μήνες

Πουκέτ -

Συνολικά, 90 παράνομοι οδηγοί ταξί στο Πουκέτ επιβλήθηκαν πρόστιμα τους τελευταίους τρεις μήνες και σε 33 από αυτούς αναστέλλεται η άδεια οδήγησης για 90 ημέρες.

Ο επικεφαλής των χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) κ. Atcha Buacha είπε στο Phuket Express, «Συνεχίσαμε να καταπολεμούμε τα παράνομα ταξί (Black Plates) ειδικά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, τις προβλήτες και τους τουριστικούς χώρους».

«Από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους συνολικά 90 παράνομοι οδηγοί ταξί επιβλήθηκαν πρόστιμο 2,000 μπατ. Σε τριάντα τρεις από αυτούς αναστέλλεται η άδεια οδήγησης για 90 ημέρες. Εάν κάποιος παρατηρήσει παράνομους οδηγούς ταξί, παρακαλούμε καλέστε στο 1584 για να μας ενημερώσετε," συμπλήρωσε ο κ. Άτσα.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Νομικές ενέργειες κινούνται σε βάρος επτά παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.