Λήφθηκαν νομικές ενέργειες κατά επτά παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Νομικές ενέργειες κινούνται σε βάρος επτά παράνομων οδηγών ταξί στο Πουκέτ.

Το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) ανέφερε χθες (31 Ιανουαρίου) ότι οι αρμόδιοι αξιωματούχοι επιθεώρησαν μια περιοχή κοντά στην προβλήτα Rassada στην υποπεριοχή Rassada, Mueang Phuket.

Πέντε οδηγοί αυτοκινήτων ταξί βρέθηκαν να χρησιμοποιούν οχήματα για να μεταφέρουν τουρίστες ως παράνομα ταξί (Μαύρες πινακίδες). Δύο οδηγοί ταξί (Green Plates) από άλλες επαρχίες βρέθηκαν επίσης να εξυπηρετούν στην περιοχή ενάντια σε κανόνες και κανονισμούς.

Το Phuket Express σημείωσε ότι οι «Μαύρες πινακίδες» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως από το PLTO για να καλέσει ένα κανονικό προσωπικό όχημα (με λευκή πινακίδα κυκλοφορίας, ειρωνικά), αλλά αντίθετα βρέθηκε ότι χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά επιβατών ως παράνομο ταξί. Εν τω μεταξύ, τα ταξί με πράσινες πινακίδες μπορούν να εξυπηρετούνται μόνο σε επαρχίες όπου έχουν εγγραφεί.

Στους παραβάτες οδηγούς ταξί θα επιβληθεί πρόστιμο 2,000 μπατ και η άδεια οδήγησης θα ανασταλεί για 90 ημέρες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.