Το Πουκέτ προσκαλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Πουκέτ 2023

Πουκέτ -

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ προσκαλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Πουκέτ 2023 στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Το λεγόμενο και αυτοαποκαλούμενο «Μεγαλύτερο Φεστιβάλ» θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ αργότερα αυτόν τον μήνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες έχουν κυκλοφορήσει για το Φεστιβάλ Πουκέτ 2023 που θα διεξαχθεί αυτόν τον μήνα.

Ορισμένοι δρόμοι στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ θα είναι κλειστοί στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Πουκέτ 2023 αυτόν τον μήνα.

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι οι εκδηλώσεις της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς (Τρίτος μήνας του έτους) θα περιλαμβάνουν:

– Όμορφη και πολύχρωμη παρέλαση τελετής έναρξης

– Υπέροχες τοπικές παραστάσεις στο Chartered Intersection, το διάσημο ορόσημο της πόλης του Πουκέτ

– Άλλες δραστηριότητες στη διασταύρωση Taew Nam, στην οδό Rommanee, στο Μουσείο Thai Hua και στη σκηνή στην οδό Phang Nga

Θα μπορέσετε να γνωρίσετε την πολύ μοναδική τοπική κουλτούρα του Πουκέτ. Οι εκδηλώσεις θα είναι μαζικά απολαυστικές με πλήρη διακόσμηση γύρω από την Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διάφορα τοπικά φαγητά. Παρακαλώ συμμετάσχετε στην εξαίσια γιορτή.

Τοποθεσία: Παλιά Πόλη του Πουκέτ

(Οδός Thalang, Soi Rommanee, Soi Pradit, Krabi Road, Phang Nga Road, Takua Road, Thepkrasatree Road και Phuket Road)

Ώρα: 06.00 - 11

27-29 Ιανουαρίου 2023

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.