ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Περισσότερες λεπτομέρειες κυκλοφόρησαν στο Phuket Festival 2023

Πουκέτ -

Περισσότερες λεπτομέρειες έχουν κυκλοφορήσει για το Φεστιβάλ Πουκέτ 2023 που θα διεξαχθεί αυτόν τον μήνα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το λεγόμενο και αυτοαποκαλούμενο «Μεγαλύτερο Φεστιβάλ» θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ αργότερα αυτόν τον μήνα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το φεστιβάλ ονομάζεται τοπικά «Το Φεστιβάλ Τρίτου Μήνα μας» που θα διεξαχθεί από τις 27 Ιανουαρίουth έως τον Ιανουάριο 29th, 2023, στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Θα υπάρξει παρέλαση στην εκδήλωση έναρξης, πολλές δραστηριότητες, παραδοσιακές παραστάσεις με φώτα και ήχο στο Chartered Intersection ένα από τα πιο διάσημα ορόσημα του Πουκέτ και τέσσερις σκηνές στο Taew Nam Intersection, Phang Nga Road, στο Phuket Thai Hua Museum και στο Soi Rommanee as καθώς και την πώληση τοπικών προϊόντων και τροφίμων.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.