Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ρουμάνος δύτης αγνοείται, Κινέζοι τουρίστες έφτασαν στο Πουκέτ και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 έως την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο 47χρονο Ρουμάνο δύτη στο Rawai. 

Έχει εξαφανιστεί εδώ και δέκα μέρες. Η έρευνα συνεχίζεται από την 1η ημέρα μέχρι τώρα.

2. Περισσότερες πτήσεις απευθείας από την Κίνα έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν στο Πουκέτ αυτόν τον μήνα με περίπου 500 επιβάτες.

Αυτόν τον μήνα, στις 18 Ιανουαρίουth , θα υπάρχουν απευθείας πτήσεις από την Κίνα προς το Πουκέτ, δύο πτήσεις από τη Σαγκάη και μία πτήση από το Νανκίν. Συνολικά, τρεις πτήσεις θα μεταφέρουν περίπου 500 επιβάτες.

3. Ένας ξένος τουρίστας, ο οποίος είναι αδειούχος ιατρός, έσωσε έναν Ρώσο τουρίστα από πνιγμό στην παραλία Patong.

Ο εξυπηρετικός τουρίστας αρνήθηκε να αναγνωριστεί δηλώνοντας ότι δεν είναι ήρωας και βοηθά μόνο όσους έχουν ανάγκη.

4. Ένα αγνοούμενο γιοτ με το όνομα «Marco Polo» βρέθηκε κοντά στα χωρικά ύδατα της Ινδονησίας αφού είχε εξαφανιστεί τον περασμένο μήνα.

Το γιοτ χωρίς καπετάνιο και επιβάτες βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα κοντά στα χωρικά ύδατα της Ινδονησίας.

5. Ένας μεθυσμένος οδηγός μίνι βαν βρέθηκε στην κατοχή του 11 χάπια μεθαμφεταμίνης μετά από οδήγηση με σκασμένο λάστιχο, προκαλώντας σπινθήρες από έναν μπροστινό τροχό στο Thalang.

Ο οδηγός αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 και οδήγηση μετά από λήψη χαπιών μεθαμφεταμίνης. Ο οδηγός παραδέχτηκε ότι πήρε τρία χάπια μεθαμφεταμίνης στις 7:00 π.μ.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.