Ξένος γιατρός σε διακοπές σώζει τη Ρωσίδα από πνιγμό στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Ένας ξένος τουρίστας, ο οποίος είναι αδειούχος ιατρός, έσωσε έναν Ρώσο τουρίστα από πνιγμό στην παραλία Patong.

Οι ναυαγοσώστες της Patong είπαν στο Phuket Express ότι χθες (11 Ιανουαρίουth), στις 4:50 μια Ρωσίδα τουρίστρια πάλευε στο θαλασσινό νερό. Ξένοι τουρίστες που είδαν το περιστατικό βοήθησαν να την τραβήξουν μέχρι την παραλία.

Η Ρωσίδα τουρίστρια ήταν αναίσθητη και δεν είχε σφυγμό. Ένας άνδρας αλλοδαπός τουρίστας και ναυαγοσώστες της Patong παρείχαν βοήθεια και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στη Ρωσίδα πριν ανιχνευθεί ξανά ο σφυγμός της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Patong.

Ο ναυαγοσώστης της Patong είπε ευχαριστώ στον άνδρα αλλοδαπό τουρίστα που είναι γιατρός για τη βοήθειά του στο περιστατικό.

Ο εξυπηρετικός τουρίστας αρνήθηκε να αναγνωριστεί δηλώνοντας ότι δεν είναι ήρωας και βοηθά μόνο όσους έχουν ανάγκη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.