Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Το Πουκέτ παρήγαγε 6.6 δισεκατομμύρια μπατ την Πρωτοχρονιά, επιχειρήσεις έτοιμες να υποδεχθούν Κινέζους τουρίστες και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023, έως την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Το Πουκέτ έχει δημιουργήσει τουλάχιστον 6.6 δισεκατομμύρια μπατ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματούχους.

Από τις 30 Δεκεμβρίουth έως τον Ιανουάριο 2nd, το Πουκέτ παρήγαγε τουλάχιστον περίπου 6.6 δισεκατομμύρια μπατ.

2. Ο πρόεδρος της Ταϊλάνδης Southern Hotel Association είπε ότι το Πουκέτ αντιμετωπίζει σοβαρή έλλειψη εργατικού δυναμικού εν μέσω της αναμενόμενης άφιξης ενός εκατομμυρίου Κινέζων τουριστών.

Οι επιχειρηματίες στο Πουκέτ αντιμετωπίζουν μια πιεστική, συνεχή έλλειψη εργατικού δυναμικού, η οποία έχει πάει από το κακό στο χειρότερο.

3. Ένα κινητό τηλέφωνο επιστράφηκε σε έναν Κουβέιτ τουρίστα στο Πουκέτ, αφού ένας οδηγός ταξί είχε πάρει το τηλέφωνο και το πέταξε σε μια παραλία από θυμό για μια κακή καταγγελία οδήγησης.

Ο οδηγός παραδέχτηκε ότι είχε πετάξει το κινητό στην παραλία Karon επειδή ήταν θυμωμένος που ο τουρίστας τον επέκρινε για φερόμενη κακή οδήγηση.

4. Το σύνολο και για τις επτά ημέρες στο Πουκέτ (29 Δεκεμβρίου – 4 Ιανουαρίου) του Seven Days of Danger, ήταν 41 τροχαία ατυχήματα, 42 τραυματισμοί και τρεις θάνατοι.

Τα περισσότερα ατυχήματα προκλήθηκαν από τη μη χρήση κράνους και ακολούθησε η οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και η υπέρβαση του νόμιμου ορίου.

5. Οι επιχειρήσεις του Πουκέτ είναι ενθουσιασμένες και έτοιμες να υποδεχτούν Κινέζους τουρίστες.

Τους περιμένουν και πολύ ενθουσιασμένοι αφού άκουσαν τα καλά νέα για την χαλάρωση του περιορισμού της Covid από την Κίναns.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.