Ο δρόμος Patong Hill αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από την Πρωτοχρονιά, επισκέπτεται ο υπουργός Μεταφορών της Ταϊλάνδης

Πατόνγκ –

  Οι εργασίες επισκευής του δρόμου Patong Hill αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν από την Πρωτοχρονιά και ο υπουργός Μεταφορών της Ταϊλάνδης επισκέφθηκε το Πουκέτ.

Χθες (2 Δεκεμβρίου) ο Υπουργός Μεταφορών της Ταϊλάνδης κ. Saksayam Chidchob επισκέφθηκε το Πουκέτ για να συζητήσει σχετικά με έργα ανάπτυξης μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών επισκευής του δρόμου Patong Hill.

Ο κ. Saksayam είπε στο Phuket Express «Ο δρόμος Patong Hill αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί 100 τοις εκατό περίπου στις 25 Δεκεμβρίουth λίγο πριν την Πρωτοχρονιά. Θα υπάρχουν πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες που θα επισκεφθούν το Πουκέτ φέτος το νέο έτος. Ο τουρισμός στο Πουκέτ ανακάμπτει τώρα μετά από μια απαίσια διετία λόγω των περιορισμών της πανδημίας. Ο αριθμός των διεθνών τουριστών έχει αυξηθεί κατά 146 τοις εκατό. Πιστεύουμε ότι το επόμενο έτος η τουριστική κατάσταση στο Πουκέτ θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα και στα επίπεδα του 2019».

Ο λόφος Patong υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια ισχυρών πλημμυρών που προκάλεσαν κατολισθήσεις, ξεπλένοντας τμήματα του δρόμου νωρίτερα φέτος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.