ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ύποπτος λέει ότι μαχαίρωσε και σκότωσε το λάθος άτομο κατά λάθος κοντά στο εμπορικό κέντρο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας άνδρας πέθανε αφού μαχαιρώθηκε μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη του Πουκέτ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Sarawut Chooprasoot είπε στο Phuket Express, «Ο ύποπτος είναι ο κύριος Παν, 35 ετών, ένας γραφίστας, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον κ. Jaroen Penngern, 49 ετών, έναν πωλητή τροφίμων».

«Ο Jaroen παρουσιάστηκε αργότερα και παραδόθηκε στην αστυνομία. Μας είπε ότι μαχαίρωσε το λάθος άτομο. Είπε ότι νόμιζε ότι ο κ. Jaroen ήταν ένα άγνωστο άτομο με το οποίο είχε πρόβλημα στο παρελθόν και ζήτησε συγγνώμη που μαχαίρωσε και σκότωσε ένα αθώο άτομο. Ωστόσο, η δίωξη και η έρευνα συνεχίζονται». πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Σαράουτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.