Άνδρας πεθαίνει αφού μαχαιρώθηκε μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας πέθανε αφού μαχαιρώθηκε μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 6:45 π.μ. σήμερα το πρωί (29 Οκτωβρίουth) κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο στο Nimit Circle (Seahorse Circle) στην υποπεριοχή Talad Yai, στην περιοχή Mueang Phuket, στην πόλη του Πουκέτ.

Έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τον κ. Jaroen Penngern, 49 ετών, πεσμένο στο έδαφος και αιμορραγώντας βαριά. Στο χέρι, στον καρπό και στο σώμα του βρέθηκαν τραύματα από τραύματα. Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο βρέθηκαν ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών, ένα πορτοφόλι και κέρματα.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ένας άνδρας ύποπτος χρησιμοποίησε ένα μακρύ μαχαίρι για να επιτεθεί στο θύμα προτού φύγει με ταχύτητα με ένα χρυσό κολιέ.

Ο ύποπτος αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία του Πουκέτ, αλλά το όνομα και η ηλικία του δεν έγιναν άμεσα διαθέσιμα στον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.