ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Παραγγέλθηκε κατεδάφιση για διαμέρισμα που κατέρρευσε στη Ρασάντα του Πουκέτ

Rassada -

Διατάχθηκε κατεδάφιση για ένα διαμέρισμα που κατέρρευσε στο Samkong της Rassada.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια πολυκατοικία 32 δωματίων στην περιοχή Samkong, στην υποσυνοικία Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket κατέρρευσε. Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι ή σοβαροί τραυματισμοί.

Τώρα η ενημέρωση:

Ο δήμαρχος Rassada κ. Nakarin Yosangrat είπε στο Phuket Express, «Έχουμε εκδώσει ένα νομικό έγγραφο στον ιδιοκτήτη για την κατεδάφιση του διαμερίσματος. Κανονικά θα δώσουμε 30 μέρες. Το κτίριο είναι 100 τοις εκατό κατεστραμμένο και δεν επισκευάζεται».

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ, Pichet Panapong, είπε στο Phuket Express: «Ο ιδιοκτήτης μας είπε ότι υπήρχε νερό που κυλούσε από τον λόφο μετά από δυνατή βροχή για πολλές ημέρες πριν από την κατάρρευση».

Δεν είναι σαφές εάν ο ιδιοκτήτης έχει ασφάλεια για το κτίριο ή εάν το Πουκέτ θα αποζημιώσει οικονομικά τον ιδιοκτήτη για τη νομική εντολή κατεδάφισης της κατασκευής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.