Πολυκατοικία καταρρέει στην περιοχή Samkong, Rassada, Πουκέτ

Rassada, Mueang Phuket -

Μια πολυκατοικία 32 δωματίων στην περιοχή Samkong, στην υποσυνοικία Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket κατέρρευσε. Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι ή σοβαροί τραυματισμοί.

Οι διασώστες ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 23:25 χθες το βράδυ (20 Οκτωβρίου) σε ένα κτήριο ενοικιαζόμενων δωματίων χωρίς όνομα, με δύο ορόφους και 32 δωμάτια στο Soi Prayoon 2 στην οδό Yawarad, στην περιοχή Samkong στην υποπεριφέρεια Rassada.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν το κτίριο που κατέρρευσε. Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι. Μια άγνωστη γυναίκα αναφέρθηκε αργότερα με ελαφρά τραύματα.

Ένας από τους ενοικιαστές, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε στο Phuket Express ότι η πολυκατοικία είχε αρχίσει να καταρρέει από χθες το πρωί. Υπήρχαν κάποιες σημαντικές ρωγμές που βρέθηκαν στο κτίριο κατά τη διάρκεια της ημέρας πριν το κτίριο καταρρεύσει τη νύχτα. Όλοι οι κάτοικοι που έμεναν στα διαμερίσματα κλήθηκαν να απομακρυνθούν από τον φύλακα του κτιρίου.

Η περιοχή έχει πλέον αποκλειστεί από τις αρχές της Rassada για λόγους ασφαλείας. Κανείς δεν επιτρέπεται να μπει μέσα στην περιοχή παρά μόνο με άδεια.

Φωτογραφία πριν την κατάρρευση παρακάτω:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.