Το Κάθου του Πουκέτ υποφέρει από κατολισθήσεις και ξαφνικές πλημμύρες

Kathu, Πουκέτ –

Ένα σπίτι ενός ιερέα στο Kathu έχει υποστεί ξαφνικές πλημμύρες και κατολισθήσεις ακόμη και όταν περισσότερες βροχές έπληξαν το Πουκέτ τη νύχτα, περιπλέκοντας τις προσπάθειες καθαρισμού από τις πλημμύρες του Σαββατοκύριακου που ονομάζονται οι χειρότερες των τελευταίων δεκαετιών από ορισμένους ντόπιους.

Ισχυρές βροχοπτώσεις στο Πουκέτ όλη τη νύχτα και μέχρι σήμερα το πρωί προκάλεσαν πλημμύρες σε πολλές περιοχές την Κυριακή (1 Οκτωβρίου6th).

Σήμερα (19 Οκτωβρίου) ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Amnuay Pitsuwan και ο αρχηγός της περιοχής Kathu Siwat Rawamgkum επισκέφτηκαν το σπίτι ενός ιερέα στο Bang Thong, στην περιοχή Kathu, αφού η περιοχή υπέστη πλημμύρες και κατολισθήσεις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Οι αρχές έχουν βοηθήσει τους ντόπιους για τον καθαρισμό της άμμου και του εδάφους από την περιοχή καθώς και για την αποφυγή περισσότερων κατολισθήσεων.

Εν τω μεταξύ, Οι κάτοικοι της Καμάλα στο Πουκέτ εξακολουθούν να υποφέρουν από ξαφνικές πλημμύρες όταν άμμος και χώμα εισέβαλαν στα σπίτια τους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.