Κάμαλα, κάτοικοι του Πουκέτ που υποφέρουν από ξαφνικές πλημμύρες, η τοπική κυβέρνηση παρέχει υποστήριξη

Καμάλα -

Οι κάτοικοι της Καμάλα στο Πουκέτ εξακολουθούν να υποφέρουν από ξαφνικές πλημμύρες όταν άμμος και χώμα εισέβαλαν στα σπίτια τους.

Έντονη βροχόπτωση στο Πουκέτ όλη τη νύχτα και μέχρι σήμερα το πρωί προκάλεσε πλημμύρες σε πολλές περιοχές την Κυριακή (16 Οκτωβρίουth).

Πολλές περιοχές στην Καμάλα της περιοχής Kathu έχουν υποστεί ζημιές από τις ξαφνικές πλημμύρες από την Κυριακή. Χθες (17 Οκτωβρίουth) ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Amnuay Pitsuwan και ο κ. Jutha Dumluck, ο επικεφαλής της διοικητικής οργάνωσης Tambon επισκέφθηκαν κατοίκους στις Baan Bangwan, Baan Na Nua, Baan Nok Lay, Baan Kok Yang, Baan Huan Kwuan και Baan Naka.

Οι αρχές έχουν βοηθήσει τους κατοίκους να καθαρίσουν τα σπίτια τους, όπου η άμμος και το χώμα έχουν εισβάλει στα σπίτια τους και στις κοντινές περιοχές.

Οι κάτοικοι της Καμάλα συνεχίζουν να βασίζονται στην κυβέρνηση για περαιτέρω βοήθεια, καθώς πολλά από τα σπίτια τους έχουν γίνει προσωρινά μη κατοικήσιμα λόγω των πλημμυρών.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης βοηθά επίσης όσους έχουν ανάγκη σε όλο το Πουκέτ.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.