Μια άλλη κατολίσθηση σε μεγάλο δρόμο στο Πουκέτ μπλοκάρει ολόκληρη τη λωρίδα στη Ρασάντα, οι αρχές καλούν τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι

Πουκέτ -

Μια άλλη κατολίσθηση σε μεγάλο δρόμο στο Πουκέτ έχει μπλοκάρει μια ολόκληρη λωρίδα στη Ρασάντα, στο Μουάνγκ Πουκέτ, γεγονός που έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος.

Μια άλλη κατολίσθηση σημειώθηκε αργά το απόγευμα (19 Οκτωβρίουth) στο Chalermprakiat Rama 9 Road (Bypass road) που βρίσκεται κοντά στο περιοχή που είχε κατολίσθηση τη Δευτέρα (17 Οκτωβρίουth).

Η κυκλοφορία των οχημάτων καθυστερεί καθώς όλη η λωρίδα έχει αποκλειστεί από δέντρα και στύλους ηλεκτροδότησης. Στο δρόμο έχει συνδράμει η Τροχαία.

Οι οδηγοί πρέπει να γυρίσουν πίσω από την αντίθετη κατεύθυνση που έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος στις κοντινές περιοχές. Αυτό ενώνει τις κατολισθήσεις και τα οδοφράγματα στο Kathu και την Patong.

Οι αρχές λένε στους ανθρώπους να μείνουν σπίτι εκτός εάν υπάρχει κρίσιμη κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Οι καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στους υπόλοιπους δρόμους εκτιμάται ότι θα είναι αρκετές ώρες από την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.