Η κατολίσθηση προκαλεί καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στον κύριο δρόμο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία προκάλεσε κατολίσθηση σε μεγάλο δρόμο στο Πουκέτ.

Η κατολίσθηση εντοπίστηκε σήμερα το πρωί (17 Οκτωβρίουth) στην οδό Chalermprakiat Rama 9 (Παράκαμψη).

Κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Phuket Express ότι η γη άρχισε να γλιστράει στο όρος Nang Panturat στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket από τις 4:00 π.μ. σήμερα το πρωί, καθώς έβρεχε ακόμα με λίγο νερό να κατεβαίνει από τους λόφους δίπλα στο δρόμο. . Τα σπίτια τους και τα καταφύγια των εργαζομένων που βρίσκονται κοντά υπέστησαν ζημιές από την κατολίσθηση.

Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ έχει καθαρίσει το δρόμο, ενώ η Τροχαία του Πουκέτ έχει βοηθήσει τους αυτοκινητιστές. Οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν για περισσότερες κατολισθήσεις εάν συνεχιστεί η βροχή.

Εν τω μεταξύ, χθες (16 Οκτωβρίου) η ισχυρή βροχόπτωση για πολλές ώρες προκάλεσε κατολισθήσεις στην Καμάλα, την Πατόνγκ και την Κάθου, οι οποίες κατέστρεψαν επίσης στύλους ηλεκτροδότησης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.