Το Rawai και η Kamala στο Πουκέτ προειδοποιούν για ξαφνικές πλημμύρες και ισχυρούς ανέμους

Μουάνγκ Πουκέτ –

Οι υποπεριοχές Rawai και Kamala έχουν προειδοποιήσει τους κατοίκους για ξαφνικές πλημμύρες και ισχυρούς ανέμους κατά τη διάρκεια της καταιγίδας Noru.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ ετοιμάζεται να χειριστεί την καταιγίδα Noru.

Ο δήμος Rawai και ο δήμος Kamala έχουν προειδοποιήσει τους κατοίκους να είναι ενήμεροι για ξαφνικές πλημμύρες και ισχυρούς ανέμους μέχρι τις 2 Οκτωβρίουnd, 2022 κατά τη διάρκεια της καταιγίδας Noru.

Όποιος έχει πληγεί από την καταιγίδα, παρακαλεί να καλέσει την τηλεφωνική γραμμή του Τμήματος Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) όλο το 24ωρο στο 1784.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.