Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ προετοιμάζεται για την καταιγίδα Noru

Πουκέτ -

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ ετοιμάζεται να χειριστεί την καταιγίδα Noru.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, ανέφερε για την εξασθένηση του τυφώνα NORU σε τροπική καταιγίδα πριν περάσει πάνω από το Ubon Ratchathani και το Amnat Charoen την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίουh.

Χθες (28 Σεπτεμβρίου) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην επαρχιακή αίθουσα του Πουκέτth) και επικεφαλής του ήταν ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Naroong Woonciew.

Ο κυβερνήτης Naroong είπε στο Phuket Express, «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την καταιγίδα Noru, συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσης νερού, καταφυγίου, τροφής και άλλης βοήθειας για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους. Κάθε αρμόδιο γραφείο είναι έτοιμο να βοηθήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με σχέδια».

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ εξέδωσε ανακοίνωση για τη μετάβαση σκαφών στη θάλασσα λόγω ισχυρών ανέμων και κυμάτων, η οποία ισχύει μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Το TPN σημειώνει ότι η καταιγίδα δεν αναμένεται να επηρεάσει σοβαρά το Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.