Το γραφείο Phuket Marine προειδοποιεί τα σκάφη που πάνε στη θάλασσα λόγω των πρόσφατων καταιγίδων

Πουκέτ -

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ εξέδωσε ανακοίνωση για τη μετάβαση σκαφών στη θάλασσα λόγω ισχυρών ανέμων και κυμάτων, η οποία ισχύει μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε από τον αρχηγό του ναυτικού γραφείου του Πουκέτ κ. Nachapong Pranit. Η ανακοίνωση αναφέρει, «Το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD) αναφέρει πιθανές έντονες έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις στα περισσότερα μέρη της Ταϊλάνδης μέχρι την 1η Οκτωβρίου λόγω της τροπικής καταιγίδας NORU».

«Οι ισχυροί άνεμοι και τα κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν είναι πάνω από δύο μέτρα ύψος. Τα σκάφη θα πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή και τα μικρά σκάφη θα πρέπει να παραμείνουν στην ξηρά μέχρι τον Οκτώβριο 1. "

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.