Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Βιετναμέζα μητέρα και κόρη πνίγηκαν, νυχτερινό κέντρο θανατηφόρου πυροβολισμού και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 έως την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Η Ταϊλάνδη αναφέρει το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων που είναι Γερμανός τουρίστας στο Πουκέτ.

Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της Ταϊλάνδης, επτά άτομα έχουν εντοπιστεί ως υψηλού κινδύνου για ευλογιά πιθήκων στο Πουκέτ και ελέγχονται και παρακολουθούνται μετά την ανακοίνωση του τρίτου επιβεβαιωμένου κρούσματος ευλογιάς των πιθήκων, ο οποίος είναι Γερμανός τουρίστας στο Πουκέτ.

Η Ταϊλανδή φίλη ενός Γερμανού τουρίστα που είναι το τρίτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ταϊλάνδη που επιβεβαιώθηκε στο Πουκέτ βρέθηκε αρνητική.

2. Μια Βιετναμέζα μητέρα και κόρη διαπιστώθηκαν νεκροί αφού φέρεται να κολύμπησαν και πνίγηκαν στην παραλία Nai Thon κατά τη διάρκεια ισχυρών ανέμων στην υποσυνοικία Sa Khu στις 31 Ιουλίου.

Ναυαγοσώστες και καλοί Σαμαρείτες που ήταν κοντά έσπευσαν αμέσως να σώσουν την οικογένεια και να τους φέρουν στην ακτή, αλλά δεν κατάφεραν να τα καταφέρουν εγκαίρως, ενώ ένας άλλος τουρίστας, σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας, επέζησε από θαύμα.

3. Ένας 27χρονος άνδρας πέθανε ενώ ένας άλλος άνδρας τραυματίστηκε μετά από καυγάδες και πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο στην πόλη του Πουκέτ.

Ένας 35χρονος φύλακας νυχτερινού κέντρου του Πουκέτ κατηγορήθηκε για φόνο μετά από ένοπλη διαμάχη με έναν φίλο του κλαμπ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου όπου έλαβε χώρα ένας θανατηφόρος πυροβολισμός νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πρέπει να συναντηθεί με τις αρμόδιες αρχές πριν ληφθούν περαιτέρω μέτρα, δήλωσε ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ.

Το νυχτερινό κέντρο όπου σημειώθηκε ο θανατηφόρος πυροβολισμός νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έχει διαταχθεί για 30ήμερο κλείσιμο.

4.  Ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε νεκρό σε σωλήνα αποχέτευσης νερού στην υποπεριφέρεια Cherng Talay στην περιοχή Thalang στις 3 Αυγούστουrd.

Η αστυνομία του Cherng Talay ειδοποιήθηκε για το πτώμα στις 9:55 π.μ. από έναν υπάλληλο της αρχής υδάτων που έλεγχε έναν μετρητή νερού κοντά.

5. Οι αξιωματούχοι επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ για να εξασφαλίσουν πυρασφάλεια.

Ακολουθεί η επιθεώρηση Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut χθες, 5 Αυγούστου, διέταξε μια σοβαρή έρευνα για η φωτιά στον χώρο διασκέδασης «Mountain B» στην περιοχή Sattahip του Chonburi τα ξημερώματα χθες, φέρεται να σκοτώνει τώρα 14 και έχει τραυματίσει 34 άτομα μέχρι στιγμής.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.