ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το νυχτερινό κέντρο του Πουκέτ όπου σημειώθηκαν οι θανατηφόροι πυροβολισμοί δόθηκε εντολή να κλείσει για 30 ημέρες

Πουκέτ -

  Το νυχτερινό κέντρο όπου σημειώθηκε ο θανατηφόρος πυροβολισμός νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έχει διαταχθεί για 30ήμερο κλείσιμο.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας 35χρονος φύλακας νυχτερινού κέντρου στο Πουκέτ κατηγορήθηκε για φόνο μετά από ένοπλη διαμάχη με έναν φίλο του κλαμπ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου όπου σημειώθηκε ένας θανατηφόρος πυροβολισμός νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πρέπει να συναντηθεί με τις αρμόδιες αρχές πριν ληφθούν περαιτέρω μέτρα, δήλωσε ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

Η εντολή εκδόθηκε από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Anuparp Rodkwan Yodrabam σήμερα (5 Αυγούστουth).

Ο κ. Boonert Navet, ο οποίος κατέχει την άδεια του νυχτερινού κέντρου που ονομάζεται «SOD» είπε στους αξιωματικούς την ημέρα του συμβάντος, ότι το νυχτερινό κέντρο ήταν έτοιμο να κλείσει. Ωστόσο, έβρεχε και κάποιοι πελάτες ήταν ακόμα κολλημένοι στο χώρο. Το θύμα και οι φίλοι του είχαν ήδη βγει από το νυχτερινό κέντρο».

«Στις 4:00 π.μ. ο κ. Manas Saeeiew ένας από τους φύλακες του νυχτερινού κέντρου είδε να τσακώνονται μπροστά στο νυχτερινό κέντρο με το θύμα να εμπλέκεται. Προσπάθησε να σταματήσει το περιστατικό αλλά το θύμα τον έκοψε με σπαθί. Odd (ταϊλανδέζικο όνομα), ένας άλλος φρουρός, προσπάθησε να σταματήσει το θύμα πριν ανοίξει πυρ».

Η εντολή ανέφερε: «Το νυχτερινό κέντρο άνοιξε κατά τη διάρκεια της νόμιμης ώρας που είναι από τις 6:00 μ.μ. έως τη 1:00 π.μ. . Τα στοιχεία και οι λόγοι που έδωσε ο κ. Boonlert στους αξιωματικούς δεν επαρκούν για να αποφευχθεί το κλείσιμο».

«Η άδεια του νυχτερινού κέντρου «SOD» έχει τεθεί σε παύση για 30 ημέρες από τις 5 Αυγούστουth μέχρι τον Σεπτέμβριο 3rd, 2022." Η διαταγή ολοκληρώθηκε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.