Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ ζητά από άτομα που είχαν επαφή με αλλοδαπό θετικό στην ευλογιά των πιθήκων να αναφέρουν τον εαυτό τους

Πουκέτ -

Το Επαρχιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ ζητά από άτομα που είχαν επαφή με έναν αλλοδαπό θετικό στην ευλογιά των πιθήκων να αναφέρουν τον εαυτό τους.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας 27χρονος Νιγηριανός άνδρας στο Πουκέτ επιβεβαιώθηκε ως η πρώτη επίσημη μόλυνση από ευλογιά πιθήκων στην Ταϊλάνδη.

Ένας Νιγηριανός άνδρας στο Πουκέτ που έχει επιβεβαιωθεί ως η πρώτη επίσημη μόλυνση της Ταϊλάνδης από ευλογιά πιθήκων εντοπίζεται από την αστυνομία της Ταϊλάνδης.Ένας Νιγηριανός που επιβεβαιώθηκε ως η πρώτη επίσημη μόλυνση από ευλογιά πιθήκων στην Ταϊλάνδη συνελήφθη στην Καμπότζη.αφού οι υπάλληλοι δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του και ο άνδρας εξαφανίστηκε. Τώρα ανακαλύφθηκε ότι ο άνδρας δεν είναι πρόσφατος τουρίστας, αλλά βρίσκεται σε παραμονή από πέρυσι.

Αναφέρεται από πολλές πηγές ειδήσεων ότι ένας Νιγηριανός άνδρας που έχει επιβεβαιωθεί ως η πρώτη επίσημη μόλυνση από ευλογιά των πιθήκων στην Ταϊλάνδη και βρίσκεται σε παραμονή έχει ήδη εγκαταλείψει το Πουκέτ.

Σύμφωνα με πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης και πηγές επιβολής του νόμου, ένας αλλοδαπός άνδρας που προσδιορίστηκε ως το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ταϊλάνδη, διέφυγε παράνομα στην Καμπότζη μέσω φυσικών καναλιών.

Ένας Νιγηριανός που επιβεβαιώθηκε ως η πρώτη επίσημη μόλυνση από ευλογιά πιθήκων στην Ταϊλάνδη συνελήφθη στην Καμπότζη.

Ο Δρ Kusak είπε στο Phuket Express, «Και τα 19 άτομα στενής επαφής υψηλού κινδύνου έχουν επιβεβαιωθεί αρνητικός από την ευλογιά των πιθήκων».

Ένας 40χρονος Ταϊλανδός πραγματοποίησε εξέταση αίματος αφού επισημάνθηκε ως άτομο που ανησυχεί για την ευλογιά των πιθήκων λόγω ύποπτων συμπτωμάτων. Οι γιατροί αρχικά πιστεύουν, ωστόσο, ότι μπορεί να είχε μολυνθεί από ανεμοβλογιά αντί από ευλογιά των πιθήκων.

Η ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα από το Επαρχιακό Δημόσιο Γραφείο Υγείας του Πουκέτ (PPHO) σήμερα (27 Ιουλίου).thΔήλωσαν, «Όποιος είχε επαφή με έναν Νιγηριανό άνδρα, 27 ετών, ο οποίος είχε μολυνθεί από ευλογιά των πιθήκων από την 1η Ιουνίουst έως τις 21 Ιουλίου 2022, παρακαλούμε να αναφέρετε τον εαυτό σας σε αξιωματούχους δημόσιας υγείας ή στο προσωπικό της κοντινής περιοχής.»

«Ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 094-5855321 και 081-5716938. Οι πληροφορίες σας δεν θα δημοσιοποιηθούν».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.