Το Πουκέτ δοκιμάζει 19 πύργους προειδοποίησης για τσουνάμι κάθε μέρα

Πουκέτ -

Δεκαεννέα πύργοι προειδοποίησης για τσουνάμι στο Πουκέτ δοκιμάζονται καθημερινά από σήμερα (7 Ιουλίουth) κανονικά και δοκιμάζονται μόνο την Τετάρτη με τον εθνικό ύμνο.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης που εδρεύει στο Πουκέτ και στο Phang Nga παρακολουθεί στενά την κατάσταση αφού αναφέρθηκαν περισσότεροι από 30 μικροί σεισμοί στα ανοιχτά του νησιού Nicobar από τις 5 Ιουλίου.

Ο επικεφαλής Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ επιβεβαίωσε ότι το θαλασσινό νερό που ανεβαίνει κατά την παλίρροια αυτή την εβδομάδα προκαλώντας πλημμύρες δρόμους και ζημιές από καταιγίδες δεν σχετίζεται με σεισμούς.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Arnuparp Rodkwan Yodrabam χθες (6 Ιουλίουth) . Η ανακοίνωση αναφέρει ότι για να διασφαλιστεί ότι το Υπουργείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών ήταν πάντα προετοιμασμένο για μια κατάσταση κρίσης, τώρα δοκιμάζονται δεκαεννέα πύργοι προειδοποίησης για τσουνάμι στο νησί, οι οποίοι κανονικά δοκιμάστηκαν μόνο την Τετάρτη στις 8:00 π.μ. με τον εθνικό ύμνο της Ταϊλάνδης. δοκιμάζεται κάθε μέρα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.