Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιβεβαιώνουν άνοδο του θαλασσινού νερού, περιορισμένες πλημμύρες, που δεν σχετίζονται με σεισμούς

Πουκέτ -

  Ο επικεφαλής Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ επιβεβαίωσε ότι το θαλασσινό νερό που ανεβαίνει κατά την παλίρροια αυτή την εβδομάδα προκαλώντας πλημμύρες δρόμους και ζημιές από καταιγίδες δεν σχετίζεται με σεισμούς.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ισχυρά κύματα ξεπέρασαν το θαλασσινό νερό σε έναν παραλιακό δρόμο βόρεια του Πουκέτ προκαλώντας καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στις 3 Ιουλίου.

Ένας κεντρικός δρόμος κατά μήκος μιας παραλίας στο Mai Khao στο Πουκέτ έκλεισε προσωρινά λόγω παλίρροιας στις 4 Ιουλίουth.

Ο Επικεφαλής Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ κ. Udomphon Karn είπε στο Phuket Express, «Το Πουκέτ και η ακτή Ανταμάν έχουν επηρεαστεί από την καταιγίδα «Τσάμπα», η οποία έχει προκαλέσει ισχυρούς ανέμους και κύματα καθώς και ισχυρή βροχή».

«Το έχω επιβεβαιώσει σεισμοί που σημειώνονται από χθες (5 Ιουλίουth) κοντά στο νησί της Σουμάτρα δεν ενεπλάκη με τις πλημμύρες και την άνοδο του θαλασσινού νερού», δήλωσε ο Udomphon.

«Ωστόσο, παρακολουθούμε στενά τους σεισμούς και προετοιμαζόμαστε για οποιεσδήποτε περαιτέρω προειδοποιήσεις», πρόσθεσε ο Udomphon.

Δεν ήταν αμέσως σαφές πώς ο Udomphon απέκλεισε τους σεισμούς ως την αιτία της ανόδου του θαλασσινού νερού, σημειώνει το Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.