Ομάδα οδηγών ταξί στα μέσα μαζικής μεταφοράς παραδόθηκε στην αστυνομία της Patong για φερόμενη επίθεση σε οδηγό ταξί μοτοσικλέτας στην οδό Thaweewong

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Μια ομάδα οδηγών ταξί δημόσιας συγκοινωνίας παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ το βράδυ του Σαββάτου, 18 Ιουνίου, αφού συνελήφθη να επιτίθεται σε οδηγό ταξί μοτοσικλέτας στην οδό Thaweewong στην υποπεριφέρεια Patong, στην περιοχή Kathu τις πρώτες πρωινές ώρες.

A Πλάνα διάρκειας 39 δευτερολέπτων που έγινε viral κατά τη διάρκεια της νύχτας δείχνει μια ομάδα 4-5 οδηγών ταξί μοτοσικλετών φορώντας μπλε μπουφάν να τσακώνονται στην οδό Taweewong γύρω στις 12:44 π.μ. το Σάββατο.

Από τις 8:30 μ.μ., ο συνταγματάρχης της αστυνομίας Sujin Nilabodee, επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος της Patong, είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους ότι η ομάδα των φερόμενων ως δραστών ήταν οδηγοί tuk-tuk και οδηγοί ταξί μοτοσικλετών. Όλοι τους κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα αφού η αστυνομία εξέτασε το βίντεο και κατάφερε να ταυτοποιήσει τους δράστες.

Πέντε από τους οδηγούς που απαθανατίστηκαν στο βίντεο παρουσιάστηκαν ήδη στους αξιωματούχους ενώ το θύμα ήταν ακόμα απρόσιτο. Η ανακριτική ομάδα έψαχνε και αναζητούσε περισσότερα στοιχεία για να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά η τοποθεσία του ήταν ακόμα άγνωστη.

«Σύμφωνα με τους δράστες, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ταξί οδήγησε για να παραλάβει έναν τουρίστα στο σημείο του συμβάντος. Η ομάδα των ταξί στη συνέχεια φώναξε και τον προειδοποίησε, κάτι που οδήγησε σε έντονους καυγάδες και καυγά. Τώρα, ο αναβάτης δεν είχε υποβάλει καταγγελία κατά των δραστών, αλλά η αστυνομία θα τους κρατούσε για καθημερινά αρχεία και περαιτέρω ανάκριση, είπε ο επιθεωρητής.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.