Το βίντεο με τους οδηγούς ταξί της Πατόνγκ να τσακώνονται γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πατόνγκ –

Ένα βίντεο με οδηγούς ταξί να τσακώνονται έχει γίνει viral στα social media.

Ένα βίντεο από μια κάμερα με 4-5 οδηγούς ταξί που φορούν μπλε μπουφάν και τσακώνονται στον δρόμο Taweewong περίπου 39 δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα (18 Ιουνίουth) έχει γίνει viral στα social media.

Ο υποστράτηγος Sermpan Sirikong είπε: «Έχω ειδοποιηθεί για το περιστατικό. Έδωσα εντολή στην αστυνομία της Patong να βρει αυτούς τους ανθρώπους στο βίντεο κλιπ για ανάκριση. Ωστόσο, κανείς δεν υπέβαλε καμία αναφορά για το περιστατικό».

Λίγες είναι οι λεπτομέρειες για το περιστατικό αυτή τη στιγμή, ωστόσο το βίντεο είναι παρακάτω. Καθώς δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες από τους αξιωματούχους της Patong, το TPN media θα δώσει περαιτέρω ενημερώσεις.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.