Οι επιχειρήσεις ψυχαγωγίας της Πατόνγκ θα παράγουν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια μπατ τη νύχτα αφού ανοίξουν νόμιμα, λέει ο πρόεδρος των επιχειρηματιών της Πατόνγκ

Πατόνγκ –

  Αφού οι επιχειρήσεις ψυχαγωγίας Patong ανοίξουν νόμιμα, θα παράγουν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια μπατ τη νύχτα, δήλωσε ο πρόεδρος της Patong Entertainment Business Association (PEBA).

Πρώτον, μια ιστορία αναφοράς για το μελλοντικό νομικό άνοιγμα:

Το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) την Παρασκευή, 20 Μαΐου, ανακοίνωσε χρωματική ζώνη σε πολλές επαρχίες και το άνοιγμα εκ νέου χώρων ψυχαγωγίας σε επαρχίες/περιοχές στις Πράσινες Ζώνες και στις Μπλε τουριστικές πιλοτικές Ζώνες, όπως η Μπανγκόκ, το Πουκέτ, και Chonburi, από την 1η Ιουνίου και μετά.

Ο Weerawit Krueasombat, πρόεδρος του Patong Entertainment Business Association, είπε στο Phuket Express, «Προς το παρόν, ορισμένοι χώροι διασκέδασης έχουν μετατραπεί σε εστιατόρια όπου επιτρέπεται να ανοίγουν. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά δεν μπορούν να τροποποιηθούν και εξακολουθούν να είναι κλειστά. Επιπλέον, οι τρέχοντες κανόνες και οι ώρες κλεισίματος είναι δύσκολες για πολλούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τουρίστες».

Οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες που επισκέπτονται το Πουκέτ θέλουν να περάσουν το χρόνο τους χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τη νυχτερινή ζωή, ανεξάρτητα από το τι ισχυρίζονται ορισμένοι. Η νυχτερινή ζωή είναι ένα σημαντικό μέρος των διακοπών πολλών τουριστών και δεν θέλουν να πάνε σπίτι τους τα μεσάνυχτα. Μετά την 1η Ιουνίουst, αυτό θα προσελκύσει περισσότερους ξένους τουρίστες στο Πουκέτ.” δήλωσε ο Weerawit.

«Οι επιχειρήσεις ψυχαγωγίας Patong θα ανοίξουν πλήρως την 1η Ιουνίου, που είναι περίπου 200 χώροι. Περισσότεροι ξένοι τουρίστες θα έρθουν στο Πουκέτ, κάτι που θα αποφέρει έως και 10 εκατομμύρια μπατ ανά διανυκτέρευση για την οικονομία συνολικά». Προστέθηκε το Weerawit.

«Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυστηρά τις μετρήσεις του Covid-19, όπως η δοκιμή ATK ή ο έλεγχος εμβολιασμού», κατέληξε ο Weerawit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.