Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ επισκέπτεται 76χρονο Γερμανό τουρίστα στο νοσοκομείο, ο οποίος πέρασε πάνω από μια εβδομάδα εξαφανισμένος σε μια ζούγκλα του Πουκέτ

Πουκέτ -

  Σήμερα, 17 Μαΐου 2022, ο Κυβερνήτης του Πουκέτ επισκέφτηκε έναν 76χρονο Γερμανό τουρίστα με προβλήματα απώλειας μνήμης, ο οποίος έλειπε πάνω από μια εβδομάδα αγνοούμενος στο Εθνικό Πάρκο Sirinat και τώρα αναρρώνει σε νοσοκομείο.

Πρώτον, η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια αγνοούμενη 76χρονη Γερμανίδα τουρίστρια που έχει προβλήματα απώλειας μνήμης βρέθηκε ζωντανή αλλά αδύναμη σε ένα ρηχό κανάλι γλυκού νερού κοντά στο Εθνικό Πάρκο Sirinat στην περιοχή Thalang χθες (16 Μαΐου) που απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο της στο Μάι. υποπεριοχή Khao.

Ενημερωμένη ιστορία:

Σήμερα το απόγευμα (17 Μαΐου) στις 1:30 μ.μ., ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew και άλλοι αρμόδιοι αξιωματούχοι επισκέφθηκαν την κα Barbara Lange, 76 ετών, και την οικογένειά της στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ στο Πουκέτ. Στην κα Lange και την οικογένειά της δόθηκαν λουλούδια και ένα καλάθι δώρων για ενθάρρυνση.

Οι γιατροί είπαν ότι η κυρία Λανγκ είναι πλέον ασφαλής, σε εγρήγορση και αναρρώνει καλά. Η κ. Lange και η οικογένειά της είπαν ευχαριστώ σε κάθε αξιωματούχο, οντότητα μέσων ενημέρωσης και εθελοντή που βοήθησε στη διάσωσή της και παρείχε καλή βοήθεια από την αρχή της δοκιμασίας της μέχρι τώρα. Η κα Λανγκ φέρεται να ήταν ενήμερη κατά την επίσκεψη και γνώριζε την κατάσταση, δείχνοντας ευγνωμοσύνη για τη διάσωσή της.

Η οικογένεια της κας Lange δήλωσε ότι ήταν πολύ ευγνώμων για τις ευχές και τη βοήθεια όλων, αλλά ζήτησε επίσης προστασία της ιδιωτικής ζωής με την τρέχουσα κατάσταση. Δήλωσαν ότι η κυρία Λανγκ παρέμενε καλά στην υγεία της και με καλό χιούμορ, παρόλο που έλειπε σε μια ζούγκλα για οκτώ ημέρες. Λόγω των ιατρικών της καταστάσεων, η κα Λανγκ φέρεται να μην μπορούσε να θυμηθεί τις λεπτομέρειες της εξαφάνισής της, αλλά ήταν ευγνώμων για τη διάσωσή της και τη γενική καλή φυσική της υγεία που τη βοήθησε να επιβιώσει από τις δύσκολες συνθήκες.

Η κα Λανγκ θα βγει από το νοσοκομείο στο εγγύς μέλλον, οπότε η οικογένεια και η κα Λανγκ σχεδιάζουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους στη Γερμανία σε μη ανακοινωμένη ημερομηνία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.