ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Περισσότερες λεπτομέρειες κυκλοφόρησαν για την 76χρονη Γερμανίδα τουρίστρια που αγνοούνταν από τις 9 Μαΐου, βρέθηκε ζωντανή 15 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο της στο Mai Khao, Thalang

Thalang, Phuket -

Μια αγνοούμενη 76χρονη Γερμανίδα τουρίστρια που έχει προβλήματα απώλειας μνήμης βρέθηκε ζωντανή αλλά αδύναμη σε ένα ρηχό κανάλι γλυκού νερού κοντά στο Εθνικό Πάρκο Sirinat στην περιοχή Thalang σήμερα το πρωί (16 Μαΐου), το οποίο απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο της στο υποπεριοχή Mai Khao.

Είχε εξαφανιστεί από τις 9 Μαΐου και εθεάθη για τελευταία φορά στο CCTV, όπως φαίνεται παρακάτω, να περπατά μόνη της σε έναν δρόμο κοντά στο Εθνικό Πάρκο Sirinat το απόγευμα.

Η προηγούμενη ενημερωμένη ιστορία μας όταν βρέθηκε σήμερα το πρωί:

Μετά από οκτώ ημέρες έρευνας, η κα Barbara Lange, 76, από τη Γερμανία, βρέθηκε ζωντανή από αξιωματικούς του εθνικού πάρκου ξαπλωμένη σε ένα μικρό ρηχό κανάλι γλυκού νερού κοντά στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Sirinat στις 11:30 π.μ., που απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο της. . Ήταν κρύα, ταραγμένη και αδύναμη.

Η κυρία Λανγκ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική αξιολόγηση, αλλά αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και δεν έχει σωματικά τραύματα. Ήταν μπερδεμένη και λόγω των προβλημάτων μνήμης της φέρεται να μην μπορεί να θυμηθεί τις λεπτομέρειες της εβδομαδιαίας εξαφάνισής της.

Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να μετακινηθεί η κυρία Λανγκ έξω από το κανάλι και μέσα από τα δάση του εθνικού πάρκου Sirinat, καθώς βρισκόταν σε μια σχετικά απομακρυσμένη τοποθεσία που σπάνια πεζοπορούσε ή περπατούσε.

Οι διασώστες χρησιμοποίησαν μια απορρίμματα για να μεταφέρουν την κυρία Λανγκ μέσα στη ζούγκλα. Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Naroon Woonciew και οι συγγενείς της κυρίας Lange την περίμεναν έξω από το δάσος. Ήταν χαρούμενοι που τελικά βρέθηκε ασφαλής ενάντια σε πολλές πιθανότητες, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν οκτώ ημερών εξαφάνισης, πιθανώς στο εθνικό πάρκο, και χωρίς πρόσβαση σε προμήθειες ή τρόφιμα.

Οι συγγενείς της συνόδευσαν την κα Λανγκ σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική αξιολόγηση και έλεγχο, όπου αναμένεται να ξεκουραστεί και να αναρρώσει από την περασμένη εβδομάδα.

Τα μέλη της οικογένειας της κας Λανγκ ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους στο εθνικό πάρκο, το προσωπικό διάσωσης, τους εθελοντές, τα μέσα ενημέρωσης και τον κυβερνήτη του Πουκέτ για τη βοήθεια στη διάσωση και τη δημοσιότητα σχετικά με την κατάσταση, αλλά ζήτησαν επίσης προστασία της ιδιωτικής ζωής σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σε σχέση με το αίτημά τους, παρά τις φωτογραφίες που μοιράζονται ευρέως στο Διαδίκτυο, τα μέσα ενημέρωσης της TPN δεν θα παρέχουν φωτογραφίες της κας Lange κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.