Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας της Ταϊλάνδης "Joe Ferrari" καταδικάστηκε σε θανατική ποινή, μετατράπηκε σε ισόβια, για δολοφονία υπόπτου για ναρκωτικά στο Nakhon Sawan

Μπανγκόκ -

  Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας Thitisan "Joe Ferrari" Utthanaphone καταδικάστηκε σε θάνατο, ο οποίος αργότερα μετατράπηκε σε ισόβια, για τη δολοφονία ενός υπόπτου για ναρκωτικά υπό κράτηση πνίγοντάς τον με μια πλαστική σακούλα στην αστυνομία του Nakhon Sawan τον Αύγουστο του περασμένου έτους.

Το Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο για υποθέσεις διαφθοράς και ανάρμοστης συμπεριφοράς, την Τετάρτη 8 Ιουνίου, καταδίκασε σε θανατική ποινή για φόνο τον πρώην επιθεωρητή (αρχηγό) και τους κατηγορούμενους Νο. 1, 2, 3, 4, 5 και 7. Ωστόσο, οι ποινές μετατράπηκαν σε ισόβια κάθειρξη για αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος. Ο 6ος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών και τεσσάρων μηνών για υπηρεσιακό παράπτωμα σύμφωνα με το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα.

ΦΩΤΟ: INN News

Στις 5 Αυγούστου 2021, ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας και οι οπαδοί του πιάστηκαν σε βίντεο που διέρρευσαν, καθώς φαινόταν να καλύπτουν το κεφάλι ενός υπόπτου με μια πλαστική σακούλα σε ένα αστυνομικό γραφείο ενώ τον χτυπούσαν. Το θύμα διαπιστώθηκε αργότερα ο θάνατος του.

Όλοι τους ασκήθηκαν ποινική δίωξη για τέσσερις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων:

– Όντας κυβερνητικός αξιωματούχος που από κοινού παραβαίνει ή παραμελεί να εκτελέσει καθήκοντα για να προκαλέσει ζημία στα άτομα.

– Όντας κυβερνητικός αξιωματούχος που κάνει κατάχρηση της εξουσίας του σε θέση για παράνομο καθήκον να προκαλέσει ζημιά στα πρόσωπα.

– Δολοφονήστε από κοινού άλλους με βασανιστήρια ή με σκληρότητα

– Συμμετοχή σε μια ομάδα 5 ή περισσότερων ατόμων για να εξαναγκάσει άλλους να κάνουν οτιδήποτε, ή να μην κάνουν τίποτα, ή να παραδοθούν προκαλώντας φόβο για τη ζωή, το σώμα, την ελευθερία, τη φήμη ή την ιδιοκτησία του εξαναγκασμένου ατόμου ή με τη χρήση βίας μέχρι το εξαναγκασμένο άτομο πρέπει να διαπράξει μια τέτοια κατηγορούμενη πράξη ή να παραδοθεί.

Η Ferrari Joe είχε προηγουμένως αρνηθεί τις κατηγορίες, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Η αρχική ιστορία και το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/