Το Πουκέτ πραγματοποίησε χθες το φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Lay» στην παραλία Nai Yang με πολλούς ξένους τουρίστες να παρευρεθούν

Πουκέτ-

  Στις 7:30 μ.μ. χθες, 25 Μαρτίου, το Πουκέτ φιλοξένησε το φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Lay» στην παραλία Nai Yang, το οποίο έλαβε μεγάλη προσοχή από ξένους τουρίστες.

Ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Πουκέτ κ. Anupap Yodkwan Yodrabam προήδρευσε στην τελετή έναρξης του φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Lay» χθες που θα διαρκέσει δύο ημέρες (25 – 26 Μαρτίου 2022) στην παραλία Nai Yang, στην υποπεριφέρεια Saku, Thalang. Περιοχή, Πουκέτ. Το φεστιβάλ έχει οριστεί βάσει ορισμένων κανονισμών Covid-19, αλλά ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης ήταν ευχαριστημένος με την πολυάριθμη προσοχή τόσο των Ταϊλανδών όσο και των ξένων τουριστών την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ.

Επιπλέον, προέτρεψε όλους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση γιατί θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τοπικά φαγητά της Ταϊλάνδης και διασκέδαση, όπως ο διαγωνισμός μαγειρικής του «Nam Yum or Nam Chub Yok» (το τοπικό φαγητό των ανθρώπων Saku) για να απολαύσετε. Επιπλέον, οι φρέσκοι και φθηνοί αστακοί θα πωλούνται μόνο για 199 μπατ ακριβώς στην παραλία Nai Yang.

Ο αναπληρωτής, στο τέλος, ήλπιζε ότι αυτό το φεστιβάλ θα βοηθήσει στη διευκόλυνση ορισμένων προβλημάτων διαβίωσης για τους κατοίκους του Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.