Οδηγός μίνι βαν κατηγορήθηκε επειδή απείλησε οδηγό ταξί με μαχαίρι στη διασταύρωση του Πουκέτ

Πουκέτ-

Στο Πουκέτ, ένας οδηγός μίνι βαν ονόματι κ. Thanong, ηλικίας 57 ετών, παραδόθηκε στην αστυνομία μετά τη διάδοση ενός βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο, που έγινε δημοφιλές το Σάββατο 27 Απριλίου, φαίνεται να τον δείχνει να απειλεί με μαχαίρι έναν οδηγό ταξί σε μια διασταύρωση κοντά σε ένα πολυκατάστημα στο Wichit.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση Darasamut, όπου τόσο το μίνι βαν όσο και το ταξί περίμεναν σε σημείο αναστροφής πριν από το κόκκινο φανάρι. Ο κ. Thanong φαίνεται να βγαίνει από το μίνι βαν και να πλησιάζει το ταξί κρατώντας ένα μικρό μαχαίρι. Το βίντεο δεν δείχνει τι συνέβη μετά τη συνομιλία τους, καθώς τελειώνει απότομα.

Ο συνταγματάρχης Chatree Choowichean, ο αρχηγός της αστυνομίας του Wichit, ενημέρωσε το Phuket Express ότι επικοινώνησαν με τον κ. Thanong αφού το βίντεο έγινε viral. Στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Wichit. Ο κ. Thanong υποβλήθηκε σε αλκοολούχα τεστ αναπνοής και ούρων, και τα δύο απέδωσαν αρνητικά αποτελέσματα.

Ο κ. Thanong εξήγησε στην αστυνομία ότι ο καυγάς ξεκίνησε όταν κορνάρησε στο ταξί επειδή οδηγούσε αργά στη δεξιά λωρίδα. Αυτό οδήγησε σε έντονη ανταλλαγή μεταξύ των δύο οδηγών, αν και δεν υπήρχαν επιβάτες σε κανένα όχημα εκείνη τη στιγμή.

Ο κ. Thanong αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για οπλοφορία δημόσια χωρίς βάσιμο λόγο και για απειλή άλλου ατόμου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.