Ταϊλανδός άνδρας συνελήφθη για διαδικτυακό τζόγο στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Η αστυνομία της Patong συνέλαβε έναν Ταϊλανδό που πιάστηκε να παίζει διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια στο κινητό του τηλέφωνο στην οδό Bangla την Παρασκευή (26 Απριλίουth).

Ο ύποπτος κ. Nanthawat, υπήκοος Ταϊλάνδης, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Patong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες σχετικά με παράνομο διαδικτυακό τζόγο. Η αστυνομία κατέσχεσε πολλά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του κινητού τηλεφώνου του υπόπτου, που αποκαλύπτουν τη συμμετοχή του σε διαδικτυακό τζόγο.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες καλούνται να αναφέρουν αμέσως στις αρχές οποιεσδήποτε ύποπτες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον τζόγο. Η καταστολή στοχεύει στη διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας και την υποστήριξη της ακεραιότητας της κοινότητας.

Εγγραφειτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.