Καλλιτέχνης τατουάζ συνελήφθη στο Πουκέτ επειδή φέρεται να βίασε 13χρονο κορίτσι

Πουκέτ -

Ένας καλλιτέχνης τατουάζ συνελήφθη στα γενέθλιά του στο Πουκέτ αφού φέρεται να βίασε ένα 13χρονο κορίτσι σε ένα κατάστημα τατουάζ στην Μπανγκόκ.

Το Γραφείο Μητροπολιτικής Αστυνομίας είπε στο Phuket Express ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το σοκαριστικό περιστατικό από τους γονείς του κοριτσιού. Το κορίτσι είπε στους γονείς της ότι αρχικά είχε επικοινωνήσει με τον καλλιτέχνη τατουάζ μέσω μιας επαγγελματικής σελίδας στο Facebook. Συμφώνησε να κάνει ένα μικρό τατουάζ για 400 μπατ. Ωστόσο, κατά την άφιξή της, σύμφωνα με τις δηλώσεις της κοπέλας, ο ύποπτος έκλεισε το κατάστημα με τατουάζ του πριν τη μεταφέρει στον δεύτερο όροφο και στη συνέχεια φέρεται να τη βίασε επιθετικά.

Μετά από ιατρικό έλεγχο, οι αρχές επιβολής του νόμου του Δήμου Πουκέτ διαπίστωσαν ότι το κορίτσι είχε σοβαρές βλάβες στα γεννητικά της όργανα και στο αναπαραγωγικό σύστημα. Θα της παρασχεθεί επείγουσα ιατρική φροντίδα και χειρουργική επέμβαση.

Το Ποινικό Δικαστήριο Thon Buri στην Μπανγκόκ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης στις 11 Απριλίου 2024 για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης ενός κοριτσιού που δεν ήταν ακόμη άνω των δεκαπέντε ετών και της απομάκρυνσης από τον κηδεμόνα του ενός κοριτσιού που δεν ήταν ακόμη άνω των δεκαπέντε ετών.

Αυτή την εβδομάδα, οι αρχές επιβολής του νόμου του Πουκέτ συνέλαβαν τον καταζητούμενο ύποπτο, τον κ. Vasin Kitnopsri ή Game, 25 ετών, από το Nakhon Pathom. Συνελήφθη σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Soi Po Gui στην οδό Mae Luan στην υποπεριφέρεια Tald Nuea, στην πόλη του Πουκέτ.

Ο ύποπτος ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι αγαπούσε πραγματικά το θύμα. Είπε επίσης στην αστυνομία ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τουλάχιστον 100 γυναίκες, δεν είναι γνωστό πόσες ήταν χωρίς συγκατάθεση ή πιθανά ανήλικα.

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.