Ισραηλινός άνδρας συνελήφθη στο Πουκέτ για κατοχή παράνομων πιθήκων

ΦΩΤΟ: MGR Online

Πουκέτ-

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) ενημέρωσε το Phuket Express για τη σύλληψη ενός Ισραηλινού επιχειρηματία στο Kathu λόγω της παράνομης κατοχής άγριας ζωής. Την Πέμπτη, 25 Απριλίου, οι αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Ζ, 61χρονος Ισραηλινός υπήκοος, στην κατοικία του. Ανακάλυψαν τρεις μακάκους, που φαίνονται να είναι σε κακή υγεία, εγκλωβισμένοι σε ένα κλουβί.

Κατά την ανάκριση, ο κ. Ζ παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι δεν είχε τα απαραίτητα νομικά έγγραφα για τις μαϊμούδες. Δήλωσε άγνοια της απαίτησης να καταχωρούνται τέτοια ζώα. Στη συνέχεια, ο κ. Ζ οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Kathu, όπου θα αντιμετωπίσει νομικές συνέπειες για την παράνομη κατοχή προστατευόμενων ζώων.

Ο νόμος ορίζει ότι το αδίκημα μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση για περίοδο που δεν υπερβαίνει τα πέντε χρόνια, πρόστιμο που δεν υπερβαίνει τα 500,000 μπατ ή και τα δύο. Εν τω μεταξύ, οι τρεις μακάκοι λαμβάνουν φροντίδα στο Κέντρο Μελέτης Φύσης και Άγριας Ζωής Khao Phra Thaeo. Το Phuket Express έχει μάθει από αξιωματικούς ότι ο κ. Ζ είναι φέρεται να είναι πολύ γνωστός στην επιχειρηματική κοινότητα της Πατόνγκ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.