Ταϊλανδέζικο Mango Sticky Rice Rank 2ο καλύτερο ρυζόγαλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο διάσημος ιστότοπος TasteAtlas, ο οποίος συγκεντρώνει συνταγές και κριτικές από κριτικούς τροφίμων παγκοσμίως, έχει κατατάξει τα 10 καλύτερα ρυζόγαλα παγκοσμίως. Το εμβληματικό "Khao Niaow Ma-Muang" της Ταϊλάνδης (Thai Mango Sticky Rice) εξασφάλισε μια εντυπωσιακή 2η θέση, μετά το τουρκικό επιδόρπιο "Firin Sutlac".

Αυτή η αναγνώριση αναδεικνύει τις εξαιρετικές γεύσεις και την πολιτιστική σημασία του αγαπημένου μας ταϊλανδέζικου γλυκού. Ο συνδυασμός του Khao Niaow Ma-Muang από αρωματικό κολλώδες ρύζι, λαχταριστή σάλτσα καρύδας και φρέσκα, ζουμερά μάνγκο έχει γοητεύσει τους γευστικούς κάλυκες σε όλο τον κόσμο.

Τα 10 κορυφαία ρυζόγαλα είναι:

1. Firin Sutlac (Τουρκία)
2. Khao Niaow Ma Muang (Ταϊλάνδη)
3. Sholeh Zard (Ιράν)
4. Phirni (Ινδία)
5. Kheer (Ινδία)
6. Risengrod (Δανία)
7. Risalamande (Δανία)
8. Zerde (Τουρκία)
9. Sakkarai Pongal (Ινδία)
10. Arroz Doce (Πορτογαλία)

Ας γιορτάσουμε αυτό το επίτευγμα και ας συνεχίσουμε να προβάλλουμε την πλούσια ποικιλία της ταϊλανδέζικης κουζίνας στη διεθνή σκηνή!

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.