Ο πωλητής χυμών Kratom συνελήφθη σε τοπικό παντοπωλείο στο Thalang

Thalang -

Ένας πωλητής χυμού Kratom συνελήφθη σε ένα τοπικό παντοπωλείο στο Thalang.

Ο Αρχηγός του Επαρχιακού Γραφείου Thalang κ. Pairoj Srilamun είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (24 Απριλίουth) ένας υπάλληλος ομάδας από το Γραφείο Thalang έκανε έφοδο σε ένα τοπικό παντοπωλείο στην οδό Thep Krasattri στην υποπεριφέρεια Sri Sunthorn. Η έφοδος έγινε μετά από καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες.

Οι αξιωματούχοι συνέλαβαν έναν άγνωστο Ταϊλανδό ύποπτο. Κατασχέθηκαν από αυτόν 2,467 πλαστικά μπουκάλια, 16 μπουκάλια σιρόπι για τον βήχα και 213,000 χιλιοστόλιτραs χυμού κρατόμ.

Το Phuket Express σημείωσε ότι το σιρόπι για τον βήχα είναι ένα από τα τέσσερα συστατικά που χρησιμοποιούνται μεταξύ των ντόπιων εφήβων για την παρασκευή ενός φαρμάκου κοκτέιλ που είναι γνωστό τοπικά ως 4X100 («Βλέπε Koon Roi») αναμεμειγμένο με χυμό kratom. Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Οι αξιωματούχοι προειδοποιούν τα τοπικά παντοπωλεία στο Πουκέτ και την Ταϊλάνδη ότι ο χυμός Kratom αναφέρεται ως ελεγχόμενο φυτικό προϊόν και κάθε τέτοιο ελεγχόμενο φυτικό προϊόν πρέπει να λάβει άδεια από την Ταϊλανδική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων πριν από την πώληση. Ο χυμός Kratom δεν επιτρέπεται επίσης να είναι συστατικό ή να αναμιγνύεται σε άλλα τρόφιμα ή χυμούς για πώληση. Έτσι, ακόμη και ο καθαρός χυμός Kratom σε ένα μπουκάλι δεν μπορεί να πωληθεί, ειδικά σε δημόσιους δρόμους.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.