Κατασχέθηκαν παράνομα τσιγάρα και ουίσκι αξίας 500 εκατομμυρίων μπατ στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Αξιωματούχοι από την Μπανγκόκ πραγματοποίησαν έφοδο σε έξι σημεία στο Πουκέτ όπου κατέσχεσαν παράνομα τσιγάρα και ουίσκι, τα οποία εκτιμάται ότι έχουν συνολική αξία άνω των 500 εκατομμυρίων μπατ.

Την Τετάρτη (24 Απριλίου) μια ομάδα αξιωματούχων από το Τμήμα Επαρχιακής Διοίκησης της Μπανγκόκ κατέβηκε στο Πουκέτ. Μαζί τους ήταν και ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Σοφόν Σουβανναράτ.

Έψαξαν έξι στοχευμένα μέρη στην πόλη Πουκέτ, Ρασάντα και Κάθου. Τρία από αυτά τα μέρη βρέθηκαν ανοιχτά ως καταστήματα τροφών για κατοικίδια μπροστά και πουλούσαν παράνομα ηλεκτρονικά τσιγάρα, απλήρωτα φορολογικά τσιγάρα και ουίσκι μέσα στο χώρο. Κάποια καταστήματα απείχαν μόλις 50 μέτρα από τα σχολεία και άλλα καταστήματα βρίσκονταν σε κέντρα οικονομικών περιοχών.

Τα έξι μέρη εντοπίστηκαν παρακάτω και αναγνωρίστηκαν από τον Κυβερνήτη του Πουκέτ και τις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου:

  1. DC Pet Shop Yaowarad Branch στην οδό Yaowarad στην υποπεριοχή Talad Yai, πόλη του Πουκέτ.
  2. DC Pet Shop Kuku Branch στη Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket.
  3. DC Pet Shop Sikor Branch στο Kathu.
  4. Αποθήκη χωρίς διεύθυνση στο Soi Mae Klin στον δρόμο Rassada Nusorn στη Rassada, Mueang Phuket.
  5. Κατάστημα ποτών στον δρόμο Dilok Uthit στο Talad Yai, στην πόλη του Πουκέτ.
  6. Κατάστημα τσιγάρων στην αγορά Down Town στην οδό Ranong στην υποπεριοχή Talad Nuea, πόλη του Πουκέτ.

Οι αξιωματούχοι δεν ανέφεραν εάν κάποιος συνελήφθη και κατηγορήθηκε στις επιδρομές, εκτός από το να κατονομάσουν τις τοποθεσίες. Επίσης, δεν αποκάλυψαν πώς αναγνώρισαν τις τοποθεσίες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.