Αστυνομικός τραυματίστηκε μετά από χτύπημα από μεθυσμένο αναβάτη μοτοσικλέτας στο Patong

Πατόνγκ, Πουκέτ-

Στην Πατόνγκ, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με μοτοσικλέτα που επέβαινε μια μεθυσμένη γυναίκα που αγνόησε το κόκκινο σήμα τροχαίας την Τρίτη 23 Απριλίου.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατόνγκ στις 4:30 π.μ. από έναν κάτοικο της περιοχής που ανησυχούσε για μια ομάδα εφήβων που συγκεντρώθηκαν στην οδό Phang Mueang Sai Kor, προκαλώντας πιθανώς αναστάτωση.

Ανταποκρινόμενος στην κλήση, ο λοχίας της περιπολικής αστυνομίας Teerayut Samran ξεκίνησε με τη μοτοσικλέτα της αστυνομίας. Κοντά στη διασταύρωση του νοσοκομείου Patong, χτυπήθηκε από τη γυναίκα που οδηγούσε το μηχανάκι της.

Κατά την άφιξη, οι συνάδελφοι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα, η οποία ταυτοποιήθηκε ως η 21χρονη κα Amornluck Boonsiri από το Satun, μαζί με το κατεστραμμένο μηχανάκι της, να έχει υποστεί ελαφρά τραύματα. Ο λοχίας Teerayut, τραυματισμένος κοντά στη μοτοσικλέτα του, είχε τραυματιστεί στο πόδι και μεταφέρθηκε αμέσως σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Η κυρία Amornluck παραδέχτηκε ότι πέρασε το κόκκινο φανάρι και συγκρούστηκε με το μηχανάκι του αστυνομικού. Ένα τεστ αναπνοής αλκοόλ αποκάλυψε ότι η συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα της ήταν 114 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό, υπερβαίνοντας το νόμιμο όριο των 50.

Μετά το περιστατικό, η κα Amornluck συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Patong, όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα τραυματισμούς και για παράβλεψη σήματος κυκλοφορίας.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.