Κατασχέθηκε Ρώσος υπήκοος για υποτιθέμενη επίθεση και κρύπτη παράνομων όπλων στο Koh Samui

ΣΟΥΡΑΤ ΘΑΝΙ – Ένας 38χρονος Ρώσος επιχειρηματίας συνελήφθη σε πολυτελή βίλα στο νησί Σαμούι την περασμένη Τρίτη, 23 Απριλίου, αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες για επίθεση και παράνομη κατοχή όπλων. Η Αστυνομία του Μποφούτ, ενεργώντας μετά από πληροφορία ενός ενδιαφερόμενου πολίτη, συνέλαβε τον κ. Nikhita, του οποίου το πλήρες όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Σαμούι.

Η σύλληψη επιταχύνθηκε μετά από μήνυση που υπέβαλε η άγνωστη φίλη του κ. Nikhita, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση και την απειλή της με πυροβόλο όπλο. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μια σειρά από όπλα χωρίς άδεια, συμπεριλαμβανομένου ενός τουφέκι κομάντο με πυρομαχικά και ένα πιστόλι, μαζί με ένα πολυτελές sedan BMW, ένα φορτηγό χωρίς πινακίδες και μια μοτοσικλέτα Ducati στην υποπεριφέρεια Maret.

Ο κ. Nikhita, που προσδιορίζεται ως ο ιδιοκτήτης ενός ιταλικού εστιατορίου κοντά στην προβλήτα Baan Bang Rak, το όνομα του οποίου έχει αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, παραδέχτηκε ότι κατείχε τα πυροβόλα όπλα, επικαλούμενος την προσωπική του συγγένεια με τα όπλα. Ωστόσο, απέφυγε να σχολιάσει τις καταγγελίες που έκανε η σύντροφός του. Η υπόθεση έχει εγείρει ανησυχίες για την ενδοοικογενειακή βία και την παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων μεταξύ ομογενών που διαμένουν στα τουριστικά σημεία της Ταϊλάνδης.

Ο κ. Nikhita κρατείται αυτή τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα του Bophut καθώς οι έρευνες συνεχίζονται και αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες και πιθανή απέλαση.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.