57χρονος Ταϊλανδός πέθανε μετά από ατύχημα με μοτοσυκλέτα στο Chalong

Chalong -

Ένας 57χρονος Ταϊλανδός αναβάτης μοτοσικλέτας κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Chalong.

Η αστυνομία του Chalong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα την Κυριακή (21 Απριλίουst) στο Chao Fa West Road κοντά στο σχολείο Wat Chalong. Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον αναβάτη, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Uthai Yadee, 57 ετών. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στη σκηνή. Σε κοντινή απόσταση, τα σωστικά συνεργεία βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι του και ένα κράνος να βρίσκονται μπροστά από τον στύλο του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν στην αστυνομία του Chalong ότι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο που τους έκανε να καλέσουν την επιβολή του νόμου. Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία του Chalong πιστεύει ότι ο Uthai έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στην στροφή πριν προσκρούσει στον στύλο του ρεύματος.

Δεν υπήρχε κάμερα CCTV στο σημείο, σημειώνει το Phuket Express.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.