Σύγκρουση πολλαπλών οχημάτων στον δρόμο Thepkasattri στο Πουκέτ με τέσσερις τραυματίες

Πουκέτ-

Στη 1:10 π.μ., στις 21 Απριλίου 2024, οι αστυνομικοί του Thalang έλαβαν μια αναφορά σύγκρουσης πολλαπλών οχημάτων από ντόπιους στην οδό Thepkasattri, Thalang, Phuket.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Thalang και αστυνομικοί στάλθηκαν στον τόπο του ατυχήματος και βρήκαν ένα λευκό φορτηγό και ένα επιβατικό φορτηγό σε σοβαρή κατάσταση αφού συγκρούστηκαν με φανάρι στην άκρη του δρόμου. Σε κοντινή απόσταση, ένα ασθενοφόρο από το Mission Hospital Phuket ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στον τόπο του ατυχήματος και είχε ίχνη σύγκρουσης στο μπροστινό μέρος του οχήματος.


Ωστόσο, ένας άγνωστος ασθενής, στο ασθενοφόρο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε αμέσως στο Mission Hospital Phuket. για προηγούμενη ιατρική έκτακτη ανάγκη.

Ως αποτέλεσμα του δυστυχήματος, υπήρξαν συνολικά τέσσερις τραυματισμοί, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού του βαν και τριών ατόμων από το λευκό φορτηγό που μεταφέρθηκαν αργότερα στο Νοσοκομείο Mission του Πουκέτ και στο νοσοκομείο Thalang. Η σκηνή του ατυχήματος αναφέρθηκε ότι είχε έντονη στροφή και καταρρακτώδη βροχή.

Ο κ. Sakchai Bunrat, οδηγός ασθενοφόρου από το Mission Hospital Phuket, είπε στην αστυνομία ότι η ομάδα παραϊατρών παρέδιδε έναν ασθενή στο Mission Hospital Phuket. Ωστόσο, το επιβατικό βαν είχε ένα ατύχημα συγκρούοντας στο φως του δρόμου. Στη συνέχεια ο Sakchai πάρκαρε το όχημα κοντά και άναψε τη σειρήνα.

Ενώ βοηθούσε τους τραυματίες από το επιβατικό βαν, ο Σακτσάι άκουσε έναν δυνατό ήχο του λευκού φορτηγού να σπάει από μακριά πριν χτυπήσει ελαφρά το ασθενοφόρο και συγκρουστεί με το επιβατικό βαν. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας ασθενοφόρος από το ατύχημα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.