Αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί παραδίδεται αφού μαχαίρωσε άλλον αναβάτη στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ, Ταϊλάνδη -

Σε ένα πρόσφατο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην πόλη του Πουκέτ, ένας αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί παραδόθηκε στις τοπικές αρχές αφού φέρεται να τραυμάτισε άλλον αναβάτη ταξί κατά τη διάρκεια διαμάχης για έναν πελάτη. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή, 21 Απριλίου, κοντά στο Fresh Market 1 (Baan San Market) στην οδό Ranong στην υποπεριοχή Talad Yai.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν αμέσως στο σημείο την ημέρα του συμβάντος, όπου βρήκαν το θύμα, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Thiwa, ένας 65χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας ταξί, που έφερε τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και την κοιλιά. Είχε έντονη αιμορραγία και μεταφέρθηκε αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια. Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Τζούμφον, επίσης 65χρονος αναβάτης μοτοσυκλέτας ταξί, είχε ήδη τραπεί σε φυγή.

Αργότερα, ο κ. Τζούμφον παραδόθηκε οικειοθελώς στην αστυνομία, φέρνοντας μαζί του το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στο μαχαίρι. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, εξήγησε ότι λειτουργεί πάγκο μοτοσικλετών ταξί. Την ημέρα του συμβάντος έφτασε ένας πιστός πελάτης, αλλά ο κύριος Τζούμφον δεν ήταν παρών στο περίπτερο. Ο κ. Thiwa πλησίασε τον πελάτη, ο οποίος αρνήθηκε να πάει μαζί του και αντ' αυτού επέλεξε να περιμένει τον κ. Jumphon να επιστρέψει από τη μεταφορά άλλου πελάτη.

Επιστρέφοντας στον πάγκο ταξί μετά την παράδοση του προηγούμενου πελάτη του, ο κ. Τζούμφον ήρθε αντιμέτωπος με τον κ. Θίβα, ο οποίος τον χτύπησε με ένα ξύλινο ραβδί. Σε μια προσπάθεια να αμυνθεί, ο κ. Τζούμφον χρησιμοποίησε το μαχαίρι. Τα πλάνα CCTV επιβεβαίωσαν την αφήγηση του κ. Jumphon ότι ενεργούσε σε αυτοάμυνα.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ερευνά περαιτέρω το περιστατικό και εξετάζει και τις δύο πλευρές της ιστορίας για να καθορίσει τις κατάλληλες νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.