Καναδός υπήκοος συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης και παράνομη εργασία στο Πουκέτ

Πατόνγκ, Πουκέτ —

Ένας 41χρονος Καναδός συνελήφθη στο Πατόνγκ του Πουκέτ, επειδή κατείχε έκσταση και κοκαΐνη και εργαζόταν χωρίς άδεια εργασίας στις 19 Απριλίου 2024.

Η σύλληψη ανακοινώθηκε στο κοινό από την αστυνομία της Patong με επικεφαλής τον Pol. Συνταγματάρχης Chalermchai Hirsawat, Έφορος του Αστυνομικού Τμήματος Patong, στις 21 Απριλίου.

Η σύλληψη ήταν αποτέλεσμα μυστικής επιχείρησης που διεξήγαγε η αστυνομία της Patong. Ο ύποπτος συνελήφθη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην οδό Thaweewong στο Πατόνγκ του Πουκέτ.

 

Κατά τη σύλληψη, η αστυνομία κατέσχεσε από τον ύποπτο δύο αντίγραφα τραπεζογραμματίων της Ταϊλάνδης (που χρησιμοποιήθηκαν στην μυστική επιχείρηση), δύο χάπια έκσταση και 0.30 γραμμάρια κοκαΐνης (συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας).

Ο ύποπτος, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, αντιμετώπισε κατηγορίες για εργασία χωρίς άδεια εργασίας και κατοχή παράνομων ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.