Η Phang Nga γιορτάζει το 15ο επιτυχημένο εκκολαπτήριο δερματοχελώνων της σεζόν

Phang Nga-

Στις 20 Απριλίου 2024, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Πουκέτ ανέφεραν μια κοινωνική ανάρτηση από το Εθνικό Πάρκο Khao Lampi-Hat Thai Mueang σχετικά με το 15ο φυσικό εκκολαπτήριο δερμάτινων χελωνών της σεζόν στο Phang Nga.

Το εθνικό πάρκο Khao Lampi-Hat Thai Mueang και το Phuket Marine National Park Operations Center 2 ένωσαν τα χέρια για να παρακολουθήσουν την εκκόλαψη δερμάτινων χελωνών μετά την ανακάλυψή τους στις 19 Απριλίου.

Υπήρχαν 30 νεογνά δερμάτινων χελωνών που αναδύθηκαν από τα αυγά τους στις 1:59 π.μ. έως τις 3:20 π.μ. 34 ακόμη ανακαλύφθηκαν αργότερα τα ξημερώματα και κρατήθηκαν σε ανάδοχη φροντίδα για να απελευθερωθούν στον ωκεανό μόλις ήταν έτοιμα.


Το βράδυ της 19ης Απριλίου, συνολικά 64 δερμάτινες χελώνες ήταν έτοιμες να απελευθερωθούν στον ωκεανό. Αναφέρθηκε ότι υπήρχαν 131 αυγά συνολικά στο φυσικό εκκολαπτήριο με ποσοστό επιβίωσης 80% και ποσοστό εκκόλαψης 94.12%.

Η εκκόλαψη διήρκεσε συνολικά 54 ημέρες και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το τελευταίο εκκολαπτήριο δερμάτινων χελωνών της σεζόν.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.