Τρανς γυναίκα πεθαίνει αφού χτυπήθηκε από κύμα ενώ έβγαζε μια selfie στο Patong

Πατόνγκ –

Μια τρανς γυναίκα κηρύχθηκε νεκρή αφού χτυπήθηκε από κύμα ενώ στεκόταν σε έναν βράχο και έβγαζε selfie στην παραλία Patong την Παρασκευή (19 Απριλίουth).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι στις 6:10 μ.μ. την ημέρα της ερώτησης ειδοποιήθηκε για το περιστατικό. Ο Chananchida, 23 ετών, από το Roi-et, διαπιστώθηκε αργότερα ο νεκρός από τις ομάδες διάσωσης.

Ο άγνωστος φίλος του Chananchida είπε στην αστυνομία ότι έβγαζαν φωτογραφίες selfie σε έναν βράχο. Η Χανανχίδα χτυπήθηκε ξαφνικά από ένα κύμα πριν παρασυρθεί στη θάλασσα.

Η Χανανχίδα ανατράφηκε αργότερα από το νερό από Καλούς Σαμαρείτες, αλλά τραγικά είχε ήδη πνιγεί.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία έχουν έρθει σε επαφή με τους συγγενείς του θύματος για τις τελικές διευθετήσεις της κηδείας.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.