Έφηβος συνελήφθη μετά από περιστατικό μαχαιρώματος στην Πατόνγκ

Patong, Phuket-Ένας έφηβος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση μετά από ένα περιστατικό με μαχαίρι που άφησε έναν άνδρα να τραυματιστεί στην Patong την περασμένη Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Patong, έλαβαν κλήση κινδύνου περίπου στη 1:12 π.μ. σχετικά με έναν άνδρα έφηβο που είχε υποστεί τραύματα από μαχαίρι κοντά σε μια τοπική αγορά που βρίσκεται στην οδό Ratcha Uthit 200 Pi. Κατά την άφιξή τους, το θύμα είχε ήδη μεταφερθεί σε κοντινό ιατρικό κέντρο για νοσηλεία.

Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Aritat, είχε υποστεί κοιλιακό τραύμα λόγω μαχαιριού. Οι προκαταρκτικές έρευνες δείχνουν ότι το μαχαίρι ήταν αποτέλεσμα προηγούμενης ανεπίλυτης διαμάχης μεταξύ του θύματος και του δράστη, ενός 18χρονου που ταυτοποιήθηκε αποκλειστικά ως ο κύριος Τζιμ.

Ο κ. Τζιμ συνελήφθη και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, εξιστόρησε τα γεγονότα που οδήγησαν στον καβγά. Υποστήριξε ότι το βράδυ της 18ης Απριλίου, ενώ συμμετείχε στις νερομαχίες του φεστιβάλ Songkran με φίλους κοντά στην αγορά, ο κ. Aritat ξεκίνησε μια αντιπαράθεση μαζί του μετά τα μεσάνυχτα. Η λογομαχία κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα ο γνωστός του κ. Τζιμ, ο 17χρονος κ. Λεκ, να μαχαιρώσει τον κ. Αριτάτ περίπου τρεις φορές πριν τραπεί σε φυγή από το σημείο.

Οι αρχές επιβολής του νόμου αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τον κ. Lek στο Wichit. Η αστυνομία της Πατόνγκ συνεχίζει ενεργά την έρευνά της και αναμένει περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.